Forårsgryde
 
 
Mængde: 3 personer
Ingredienser
  • 300 g små kartofler med skræl
  • 200 g gulerødder (med skræl hvis gulerødderne er økologiske)
  • 1 squash
  • 100 g sukkerærter
  • 200 g edamamebønner (de bælgede)
  • 1 ds kokosmælk
  • 1½ spsk gul karry
  • 1½ tsk havsalt
  • ¼ tsk groft peber
  • 3 strøgne tsk maizena + 1¼ dl koldt vand
Fremgangsmåde
  1. Kartoflerne vaskes og skæres ud i mundrette stykker (til den lidt store side).
  2. Grøntsagerne ordnes og skæres ud i ønsket størrelse.
  3. Kom lidt neutral olie i en dyb pande eller gryde og steg kartoflerne heri ved middelhøj varme i 5 minutter. Vend kartoflerne rundt ind i mellem.
  4. Tilsæt gulerødderne og edamamebønnerne og steg videre 2-3 minutter.
  5. Tilsæt kokosmælk, karry, salt og peber og varm retten igennem til det småkoger.
  6. Udrør maizenaen i vandet og tilsæt blandingen til den småboblende ret. Udrør grundigt.
  7. Tilsæt squash og sukkerærter og varm/småkog retten kort igennem.
  8. Server med ske og gaffel.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by VEGETARISK at http://pernillerosenkilde.dk/foraarsgryde/