Havregrynskugler

Der er klassikere i julen, der altid helst skal have en plads i julehyggen; Brunkager, pebernødder, jødekager,vanillekranse, klejner og som her: Havregrynskugler. Men ikke dengammeldags smørfyldte slags, i år skal det være anderledes! Så her er et bud på havregrynskugler, der er lavet på lutter gode sager, og som stadig smager skønt, og lige som de skal.

 

Havregrynskugler
 
Mængde: 20 stk
Ingredienser
  • 55 g mandler
  • 65 g havregryn
  • 80 g dadler, udstenet vægt (brug de bløde man køber i papæske)
  • ½ tsk havsalt
  • 2 spsk usødet kakao
  • 2 spsk kokosolie
  • ¼ dl koldt vand
  • Finvalsede havregryn til rulning
Fremgangsmåde
  1. Kom mandler og havregryn i en minihakker og blend til en rimeligt fin masse.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør massen grundigt sammen i minihakkeren.
  3. Form 20 kugler af af massen og rul kuglerne i havregryn.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
Havregrynskuglerne opbevares i tætsluttende beholder i køleskab, men tag genre havregrynskuglerne ud lidt før, de skal spises, da de har allerbedst smag og konsistens, når de ikke er helt kolde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *