Kanelgrød med græskarkerner & tropisk topping

Jeg troede ikke, jeg kunne finde på flere grødvarianter, men da det er de små ændringer, der kan gøre den store forskel, er denne ny i min verden, her har jeg nemlig tilføjet kanel og græskarkerner til min yndlingshavregrød. Og kan man få fat i det, smager grøden fantastisk med tropisk frugt som topping, som her kakifrugt. Mango vil også være rigtig lækkert.

 

Kanelgrød med græskarkerner & tropisk topping
 
Mængde: 1 person
Ingredienser
Grød
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • ½ tsk knust havsalt
  • 1 spsk chiafrø (knuste eller hele)
  • 2 tsk græskarkerner
  • 1 strøget tsk kanel
  • 1½ tsk sukker eller anden sødning i tilsvarende mængde
  • 2 dl mælk af ønsket type ~ jeg bruger havre- eller soyamælk
Topping
  • Tropisk frugt, fx kaki eller mango
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser koges sammen til ønsket konsistens. Jeg koger altid min grød i mikroovn, og der skal den have 2½ minut ved 800 watt.
  2. Hæld grøden over i en skål eller dyb tallerken og lad den sætte sig nogle minutter. Omrør herefter.
  3. Nydes med topping.
Rigtig god fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *