Overnight oats med kakao

Morgenmad. Jeg eeelsker det! Her er en luksusmorgenmad, der er supernem, fordi den røres sammen aftenen inden, den skal nydes. Så er det verdens nemmeste at få god morgenmad, selvom man måske ikke har så meget tid om morgenen. Der er suveræn næring fra havregryn, chiafrø og valnødder, mæthed fra skyr og gryn samt luksus fra kakao. Mmm!

 

Overnight oats med kakao
 
Mængde: 1 person
Ingredienser
  • 1 dl finvalsede havregryn
  • 1 spsk chiafrø
  • 2 dl kakaomælk af ønsket type, jeg bruger Naturli's soyakakaodrik
  • Et nip knust havsalt
  • Lidt grofthakkede valnødder
  • Topping: Friske bær eller frisk frugt samt lidt nødder
  • Evt. 1 dl blomkålsris*
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser røres grundigt sammen og trækker natten over i en lukket beholder i køleskab.
  2. Om morgenen justeres eventuelt med lidt koldt vand afhængigt af ønsket konsistens.
  3. Nydes helt kold direkte fra køleskabet med ønsket topping.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
*"Blomkålsris i overnight oats??" tænker du måske, og ja, det lyder lidt sært. Men det er en måde at få sneget flere grøntsager ind i sin hverdag, hvis man kan integrere dem også i sin morgenmad. Blomskålsrisene smager ikke igennem, men giver bare et dejligt bid samt en skøn fylde og mæthed. Der skal bruges lidt ekstra kakaomælk, hvis der bruges blomkålsris, ellers bliver det lidt tørt.
Jeg køber blomkålsris på frost, det er dejligt nemt.

 

 

One thought on “Overnight oats med kakao

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *