Rå pebernøddekugler

Dadelkugler er bare altid en god idé. Og i december er disse rå pebernøddekugler en virkelig fantastisk idé. Pebernødder møder dadelkugler = krydrede, crunchy og knaldhamrende lækre julegodter.

Jeg behøver vel egentlig ikke sige mere, vel?

 

Rå pebernøddekugler
 
Mængde: 12 stk
Ingredienser
  • 5 udstenede dadler
  • 100 g mandler
  • 1 spsk flydende sødning, fx Fibersirup gold eller ahornsirup.
  • ¼ tsk havsalt
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk stødte nelliker
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • ¼ tsk stødt sort peber
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser køres grundigt sammen - gerne i en minihakker - til mandlerne har ønsket konsistens. Jeg synes, det passer godt i disse pebernøddekugler, at der er lidt crunch.
  2. Tril 12 kugler, som lægges på køl, og nydes når de er kolde.
  3. Opbevares i tætsluttende beholder i køleskab.
Rigtig god fornøjelse.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *