Quinoadeller
 
 
Mængde: 7-8 deller/3-4 burgerbøffer
Ingredienser
  • 50 g sort quinoa
  • ½ løg
  • Evt. 1 fed hvidløg
  • 50 g grøn squash, fintrevet
  • 30 g rød snackpeber, finthakket (vigtigt at det er snackpeber og ikke almindelig rød peber pga vandindholdet i pebren)
  • 1½ tsk knust havsalt
  • 1 spsk sød sennep
  • En håndfuld frisk oregano
  • ¾ dl vand
  • 80 g finvalsede havregryn
  • 3 spsk fint fuldkornsmel, gerne hvid hvede mel, ellers fuldkornsspeltmel
Fremgangsmåde
  1. Kog quinoaen i rigeligt, letsaltet vand i 20 minutter. Herefter afkøles quinoaen, mens de resterende ingredienser tillaves.
  2. Alle ingredienser røres grundigt sammen, og farsen hviler 20 minutters tid.
  3. Form deller (eller burgerbøffer) og steg disse i lidt god olie på en middelvarm stegepande indtil dellerne er flot gyldne.
Rigtig god fornøjelse.
I øvrigt
Dellerne er fryseegnede.
Recipe by Pernille Rosenkilde at https://pernillerosenkilde.dk/quinoadeller/