Fyldig frokostsalat med linser & brune ris
 
 
Ingredienser
  • Brune ris, kogte
  • Grønne/sorte linser, fra dåse/kogte
  • Blomkål, mediumfint skåret (altså ikke hakket i bittesmå stykker)
  • Squash, groftrevet
  • Frisk spinat, medium skåret
  • Syltede agurker (de bedste er Appetit agurker fra Beauvais, mmm) eller syltede rødbeder, medium skåret
  • Friske blåbær, halverede
  • Valnødder, grofthakkede
  • Avocado, medium stykker
Fremgangsmåde
  1. De brune ris koges efter anvisning på pakken og afkøles helt.
  2. Linserne enten koges (hvis de er tørrede) eller skylles og afdryppes (hvis de er fra dåse)
  3. Alle ingredienser ordnes og blandes sammen.
  4. Avocadoen kan godt blandes i salaten med det samme, men jeg foretrækker at tage en halv avocado med, og så skære den ud og komme den i salaten, når jeg skal spise den, for at den ikke bliver kedelig, når den ligger i salaten i måske et par dage.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by Pernille Rosenkilde at https://pernillerosenkilde.dk/fyldig-frokostsalat-med-linser-og-brune-ris/