Grøn gazpacho med edamamebønner
 
 
Mængde: 2-3 personer
Ingredienser
  • 1 dl frosne edamamebønner (dem uden bælg)
  • 50 g frossen broccoli
  • ¼ galiamelon
  • 1 stilk bladselleri
  • ½ grøn squash
  • Saft fra ¼ - ½ lime
  • Lidt frisk løvstikke
  • Lidt frisk oregano
  • Lidt frisk mynte
  • ¼ - ½ tsk cayennepeber
  • 1 tsk havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 1 dl iskoldt vand, måske lidt mere afhængigt af ønsket konsistens
  • Serveres med isterninger i
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser køres grundigt sammen i en foodprocessor.
  2. Smag til med cayennepeber, limesaft og krydderurter.
  3. Juster med iskoldt vand, hvis suppen ønskes tyndere, min variant er rustik og lidt tyk i det.
  4. Hæld suppen i dekorative glas, kom nogle isterninger i hvert glas (vær ikke nærig) og server.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by Pernille Rosenkilde at https://pernillerosenkilde.dk/groen-gazpacho-med-edamameboenner/