Italiensk bønnesalat
 
 
Mængde: 2 personer
Ingredienser
  • 1 ds bønner (cannellini, borlotti eller brune)
  • 200 g lækre cherrytomater (gerne i forskellig form og farve)
  • ½ rødløg
  • ½ squash
  • Ristede pinjekerner
  • Olivenolie (dryppes over salaten)
  • Knust havsalt
  • Groft, sort peber
  • Masser af frisk basilikum (kun bladene, ikke stilkene), basilikummen fungerer i denne salat lidt som salatblade
Fremgangsmåde
  1. Skyl og afdryp bønnerne grundigt.
  2. Rist pinjerkernerne gyldne på en tør pande.
  3. Skær tomaterne i mellemtykke skiver.
  4. Skær rødløget i fine strimler.
  5. Skær squashen over på langs, fjern kernerne med en theske og skær tynde halvmåner.
  6. Anret eller bland alle ingredienserne og server.
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by Pernille Rosenkilde at https://pernillerosenkilde.dk/italiensk-boennesalat/