Stegte grøntsager med chilibønner & tortellini
 
 
Mængde: 4 personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 squash
  • 1 bakke brune champignon (200 g ikke-ordnet vægt)
  • 1 ds chilibønner (der bruges både bønnerne og saucen, de ligger i)
  • 2 gode håndfulde cherrytomater
  • 150 g tortellini (ukogt vægt) med vegetarisk fyld
  • 1 god tsk havsalt
  • ¼ tsk peber
  • Lidt fløde af ønsket type
  • Frisk oregano
Fremgangsmåde
  1. Skær løg, peberfrugt og squash i grove stykker.
  2. Rens champignonerne og skær dem i grove stykker.
  3. Halver cherrytomaterne.
  4. Sæt en gryde letsaltet vand til at koge op.
  5. Svits champignonerne kort i lidt olivenolie, de må gerne få lidt farve.
  6. Tilsæt løg, peberfrugt og squash.
  7. Steg grøntsagerne kortvarigt.
  8. Tilsæt bønnerne og de halverede cherrytomater og varm retten igennem, mens tortellinierne koges.
  9. Hæld vandet fra tortellinierne og kom dem op til grøntsags-bønneblandingen. Vend grundigt rundt.
  10. Tilsæt lidt fløde, så retten bliver så cremet som ønsket.
  11. Smag til.
  12. Server drysset med masser af frisk oregano..
Rigtig god fornøjelse.
Recipe by Pernille Rosenkilde at https://pernillerosenkilde.dk/stegte-groensager-med-chiliboenner-og-ravioli/