Velkommen!

Velkommen til min blog og tak fordi du har lyst til at kigge forbi.

Jeg hedder Pernille, og dette er min blog, hvor jeg deler ud af min glæde for sund og velsmagende vegetarmad, fabelagtige fuldkornsbrød og sundere sødt.

Jeg vil gerne inspirere og vise vej til det nemme og sunde grønne køkken, som er så fuldt af variation og mad, der gør så godt.

Min tilgang til mad er, at det skal være nemt, sjovt og hyggeligt at tilberede, og at maden skal være både sund, smagfuld, smuk og nærende.
Nem mad betyder for mig, at ingredienserne skal være nemme at få fat i, og at det ikke kræver timevis i køkkenet at tilberede et dejligt måltid.

Det er vigtigt for mig, at maden nærer såvel krop, sjæl og sanser. Med det mener jeg, at mad skal gøre godt og glad: Den skal give brændstof til kroppen, den skal fylde sindet med glæde, og den skal tilfredsstille med smag, duft og udseende.

Jeg glæder mig til at dele min vegetariske passion med dig.

Kærlig hilsen

Pernille.

2 thoughts on “Velkommen!”

 1. Hej Pernille. Tak for mange lækre og inspirerende opskrifter! Jeg kan især godt lide pålægs opskrifterne, men vil høre, om du har erfaring med at fryse feks. postejer? I en travl hverdag havde det været smart at kunne lave en større portion, og fryse den ned i mindre portioner. Men kan det anbefales?
  Vh, Gitte

 2. Hej Gitte.
  Tusind tak for dine varme og søde ord og fordi du læser med, det gør mig simpelthen så glad
  Og tak for dit virkelig gode spørgsmål, som jeg desværre ikke kan give dig svar på. Men du har en god pointe i forhold til, at det somme tider vil kunne være rart bare lige at kunne tage en postej ud af fryseren, som er klar til brug, så det er jeg da nødt til at undersøge!
  Skøn dag til dig.
  Kærlig hilsen Pernille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *