Kold & crunchy kikærte-ret

Denne ret egner sig perfekt som en kold og let ret på en varm sommerdag. Den kan nydes både til som frokost og som aftensmad, og så er den ret genial på en buffet. Der er masser af bid og crunch i retten takket være både de sprøde grønsager, de syltede perleløg og kikærterne. Retten er let, men mættende, og med et stykke ristet rugbrød eller andet fuldkornsbrød til, er den et både skønt og fuldgyldigt måltid.

 

Kold & crunchy kikærte-ret
 
Mængde: 4 portioner
Ingredienser
  • 1 ds kikærter, skyllede og afdryppede
  • 100 g tomatpuré
  • 85 g syltede perleløg
  • 200 g brune champignon i grove stykker
  • 250 g blomkål i små buketter el. lign.
  • ½ squash i semi-grove stykker
  • 50 g feta i små stykker
  • 40 g grønne oliven i grove stykker
  • 1 tsk spidskommen
  • Evt. 1 fed hvidløg (kan sagtens udelades)
Fremgangsmåde
  1. Kikærterne skylles og afdryppes, grønsagerne skæres.
  2. Bland alle ingredienserne sammen.
  3. Stil i køleskab indtil servering.
Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *