Rødbedecreme med peberrod & valnødder

Rødbeder er særligt gode venner med peberrod, og disse to forenes i denne lækre sag af en creme. Valnødder er tilsat for crunch, og helt ærligt: Det funker bare!

Brug rødbedecremen som pålæg på rugbrød, i sandwich, wraps eller bowls.

 

Rødbedecreme med peberrod & valnødder
 
Ingredienser
  • 200 g kogte rødbeder uden skræl
  • 100 g kogte hvide bønner (=cannellinibønner, IKKE butterbeans!) ELLER 100 g kogte grønne linser - bønner/linser fra dåser er helt fint
  • 20 g revet peberrod
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk havsalt
  • ¼ tsk groft sort peber
  • 20 g valnødder, hakkede
Fremgangsmåde
  1. Alle ingredienser undtagen de hakkede valnødder! kommes i en blender og køres til en glat og cremet masse.
  2. Kom cremen i en skål og rør valnødderne i med ske.
  3. Afkøles inden servering og opbevares på køl.
Rigtig god fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *